Het verhaal

Over ons

Het geheim van ons success
Een verandering in traditie is voldoende om smaak en beleving te vernieuwen!
DSC07602
DSC07570
Thomas & Cédric
Ons verhaal

Gepassioneerd door hun vak zijn hun wegen meerdere maal gekruist.

Het begon in 2010 toen Cédric als deeltijds student gedurende 3 jaar de knepen en de passie van het vak leerde bij Thomas in Brugge.

Nadien gingen ze elk hun eigen weg, maar bleven ze verder werken in verschillende restaurants en hielden zo nauw contact.
Na jaren verdere ontwikkeling kwamen ze elkaar in 2018 weer tegen om de opstart van een nieuwe zaak in Zeebrugge te doen. Samen stonden ze aan het roer van de keuken. Toen bleek snel dat ze wel eens de uitdaging wilden aangaan om hun eigen keuken(tafel) te creëren waar beleving, traditie en smaak centraal staat.

Ensemble
Het samenzijn

Samen starten we dit concept, waar we u niet ontvangen als klant maar als gast in onze huiskamer en laten genieten in een ongedwongen atmosfeer.
U kunt comfortabel plaatsnemen aan tafel of genieten van de sensatie in de keuken aan de counter met zicht op de chef’s.

Ensemble staat voor een casual en herkenbare bistro.
Thomas Vanwynsberghe en Cédric Desmidt gaan voor een keuken ondersteund op traditie en vernieuwing met respect voor product en natuur.

Bij ons kunt u genieten van een menu die begeleid wordt door wat het seizoen te bieden heeft in combinatie met wijnen en dranken.
Daarnaast bieden wij ook nog enkele suggesties aan die volgens onze traditie gebracht worden.

Close
Deze website gebruikt cookies om uw webervaring te verbeteren.
Close