Ensemble casual bistro

Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die worden geleverd door Ensemble Casual Bistro via onze website en andere online diensten (samen “diensten” genoemd).

 

Reserveringen

U kunt reserveringen maken via onze website, telefonisch of in ons restaurant. We behouden ons het recht voor om reserveringen te weigeren of te annuleren als we volgeboekt zijn of als er sprake is van misbruik van onze diensten.

 

Betaling

Betalingen kunnen worden gedaan via onze website of in ons restaurant. We accepteren contante betalingen, creditcards en betaalpassen. Betalingen zijn verschuldigd op het moment van de aankoop.

 

Annuleringen en wijzigingen

U kunt uw reservering annuleren of wijzigen door contact met ons op te nemen via onze website, telefonisch of in ons restaurant. We behouden ons het recht voor om annulerings- of wijzigingskosten in rekening te brengen.

 

Intellectuele eigendom

Alle inhoud op onze website, mobiele applicaties en andere online diensten, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn eigendom van Ensemble Casual Bistro of worden gebruikt met toestemming van de eigenaar. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, te reproduceren, te verspreiden of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder onze toestemming.

 

Aansprakelijkheid

Ensemble Casual Bistro is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van onze diensten, inclusief maar niet beperkt tot schade of verlies veroorzaakt door vertragingen, storingen of onderbrekingen in de levering van onze diensten.

 

Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is Belgisch recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde Belgische rechter.

 

Wijzigingen in onze algemene voorwaarden

We behouden ons het recht voor om onze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. We raden u aan om onze algemene voorwaarden regelmatig te controleren om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

 

Contact met ons opnemen

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze diensten of deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Close
Deze website gebruikt cookies om uw webervaring te verbeteren.
Close